הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לחמניות ג'בטהמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 5 כוסות קמח ללא גלוטן
  • ½ כוס קמח קמח תפוחי אדמה
  • ½ כוס קמח טפיוקה
  • ½ כוס קמח סויה
  • 4 ביצים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 שימרית
  • 5 כפיות סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה

בקערת מקסר שמים את הקמחים ומערבבים עם השמרית.

יוצרים גומא ושמים בה את הביצים והשמן. מוסיפים את הסוכר והמלח. מערבלים במהירות איטית.

מוסיפים בהדרגה עד 2 כוסות מים עד קבלת בצק רך.

מעבירים לקערה משומנת, הופכים קלות כך שכל הבצק עטוף בשמן. עוטפים במגבת ומתפיחים כ-3 שעות.

מחלקים ל-9 כדורים ויוצרים מכל כדור לחמניה מאורכת.

אופים בחום בינוני - 175 מעלות 25 דקות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות