הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פוקצ'המקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים

  • 1 חבילה קמח ללא גלוטן-קונדי
  • 1 שקית שימרית
  • 2 כפות סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • ½ כוס שמן זית
  • כוסות (360 מ"ל) מים פושרים
  • 3 עגבניות
  • 1 קופסה פטריות
  • 1 בצל סגול
  • 2-3 כפות בזיליקום
  • 2-3 כפות מלח גם
  • 2-3 כפות טימין
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 200 גרם גבינה צהובה

הוראות הכנה

בקערת מערבל שמים את הקמח ומערבבים עם השמרית. יוצרים גומה ושמים את השמן זית ומוסיפים את המלח והסוכר ומערבלים במהירות איטית. מוסיפים לאט את המים עד קבלת בצק גמיש. שמים בקערה משומנת ומכסים במגבת.

מתפיחים כשעה. יוצרים 6 כדורים ומתפיחים עוד כשעה.

שוטחים כל כדור לפוקצ'ה מאורכת. מברישים בשמן זית ומפזרים טימים ומלח גס.

שמים עגבניות, פטריות, בצל והגבינות על כל פוקצ'ה. מפזרים את הבזיליקום ואופים 20 דקות בחום בינוני.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות