הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פשטידת בצלמקודם הדפסההדפס מתכון

רחל מירום


מרכיבים

מרכיבים

  • 4 בצלים גדולים חתוכים לעיגולים (טבעות מופרדות)
  • ½ כוס שמן (ניתן להפחית מעט)
  • ½ כוס מים
  • 3 ביצים טרופות
  • מלח ופלפל
  • 1 כף אבקת מרק עוף נ"ג
  • כוס קמח "קונדיטור"
  • כוס קמח תירס דק
  • כוס קמח אורז דביק (אפרת קצת פחות)
  • 1 כפית אבקת אפייה

הוראות הכנה

מערבבים את הקמחים.

מוסיפים את כל החומרים ומערבבים יחד.

מכניסים לתבנית מלבנית 17*28 ס"מ.

אפשר לזרות מעל טבעות בצל.

אופים כ- ¾ שעה ב 180 מעלות.

 

 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות