הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לחם במכונת לחםמקודם הדפסההדפס מתכון

רחל מירום


מרכיבים

מרכיבים

  • ½ כפית משפר אפייה
  • 200 סמ"ק מים
  • 75 סמ"ק מים רותחים
  • 50 סמ"ק שמן
  • 1 ביצה בחושה
  • 70 סמ"ק קמח חומוס
  • כוס קמח אורז דביק
  • 1⅔ כוס קמח "קונדיטור"
  • ¼ כוס קמח סויה
  • כפות סוכר (אפשר קצת פחות)
  • כפית מלח (אפשר קצת פחות)
  • 2 כפות שמרים

הוראות הכנה

מערבבים את משפר האפייה ב-200 סמ"ק מים ומשהים כרבע שעה.

מוסיפים את הנוזלים: המים הרותחים, השמן, ובסוף את הביצה הבחושה.

מערבבים את הקמחים, הסוכר והמלח ושופכים על הנוזלים.

מוסיפים את השמרים.

אופים באופה לחם. (פונקציית QUICK – 2.20 שעה,ברמה MEDIUM).

הערות

ניתן להכין מראש בצורה מרוכזת את הקמחים, ולשמור בשקיות ניילון, הסוכר והמלח ובכל פעם להשתמש במנה אחת.

כוס = 220 מ"ל.

המתכון הוא וריאציה על מתכון לפיתות.

 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות