הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה פירוריםמקודם הדפסההדפס מתכון

באדיבות "בישולה"


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן
  • אבקת אפייה
  • 2 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 1 שקית סוכר וניל

מרכיבים לתערובת הגבינה

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 שמנת מתוקה
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה

מערבבים את כל המרכיבים לבצק ולשים לבצק.
מכינים תחתית מ-¾ מכמות הבצק ואופים עד שמהתחתית מוכנה (יבשה).
גם את החלק הנותר אופים בנפרד, וכשמתקרר מפוררים.
מערבבים את הגבינה + ¾ כוס סוכר + חבילה סוכר וניל.
מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג ו-2 כפות סוכר.
מערבבים את תערובת הגבינה יחד עם תערובת השמנת המתוקה.
מורחים על הבצק האפוי. 
מפזרים מעל את הפירורים.
מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות.

תגובות

5
ראשון, 27 מרץ 2016
אופים את תחתית הבצק עד שהיא מוכנה(יבשה ) גם את החלק הנות...
See Full Review >>
- בישולה
3
ראשון, 27 מרץ 2016
כמה זמן אופים את הבצק? והאם לא אופים גם את הפירורים? - מרים לפיד

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות