הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

חמדת


מרכיבים

מרכיבים

  • 5 ביצים
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה (אפשר לערבב עם קורנפלור)
  • 1 כוס סוכר
  • קליפת לימון מגוררת (מלימון אחד או שניים)
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 יוגורט

הוראות הכנה

 
מערבבים 5 חלמונים עם ½ כוס סוכר, וניל, קליפת לימון.

מוסיפים גבינה ויוגורט, ומערבבים היטב.
מוסיפים קמח תפוחי אדמה ומערבבים היטב, עד שיעלמו כל הגושים.
מקציפים 5 חלבונים עם ½ כוס סוכר הנותרת.
אפשר להוסיף כמה טיפות לימון כדי לחזק את הקצף.
מוסיפים את החלבונים לתערובת הגבינה, מערבבים ומעבירים לתבנית משומנת.
אופים בחום גבוה (200 מעלות צלזיוס) במשך 10 דקות, אחר כך מנמיכים לחום בינוני (160-180 צלזיוס) למשך כ-40 דקות.

 

אחרי שהעוגה מתקררת, אפשר למרוח רוטב אוכמניות מתוק מלמעלה.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות