הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיתותמקודם הדפסההדפס מתכון

דורית


מרכיבים

מרכיבים

  • 1 ק"ג קמח ללא גלוטן
  • 35 גרם שמרית
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 175 מ"ל שמן
  • 4 ביצים
  • 700 מ"ל מים פושרים

הוראות הכנה

הערה: רצוי לשלב מספר קמחים, לא רק קמח "קונדיטור".

מערבלים את כל החומרים. משאירים את התערובת להתפחה.

מחממים תנור ל- 250 מעלות.

בעזרת כף הגשה גדולה שמים בצק בתבנית על נייר אפייה. (כאשר מכניסים את הכף לבצק הוא צונח, לא לדאוג.)

ניתן להחליק מעט את הפיתות בעזרת כף הגשה של עוגה כשהיא רטובה. לא לשטח יותר מדי את הפיתה.

מיד לאחר הכנת הבצק בתבנית יש להכניס לתנור (אם משאירים בתבנית בחוץ, הבצק צונח והופך להיות שטוח מדי).

תוך מספר דקות בתנור הפיתות משחימות ויש להוציאן.

כשמוציאים את הפיתות מהתנור הן קשות כאבן אבל לא לדאוג, כשמתקררות הן מתרככות.

 

הערות

אחרי שהפיתות מתקררות, ניתן להקפיא אותן.

כדי לחמם אחרי הקפאה רצוי להרטיב את הפיתה ולחמם במיקרו בקערה מכוסה במגבת.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות