הקו הפתוח 03-6781481
Menu


חטיף חלבה מתוקמקודם הדפסההדפס מתכון



מרכיבים

מרכיבים

  • 100 גרם חלבה (לפורר)
  • ¼ חבילה מרגרינה
  • 3 כפות דבש
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כפית קפה נמס
  • 3 כוסות פצפוצי אורז
  • 50 גרם שומשום לא קלוי

הוראות הכנה

בסיר (מספיק גדול להכיל כל החומרים): חלבה, מרגרינה, דבש, סוכר, קפה נמס. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (הכי פשוט מעל להבה, הופך להיות קצת נוזלי ומערבבים בזמן החימום).
מוסיפים פצפוצי אורז ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
שוטחים על תבנית אפייה משומנת או על נייר אפייה לגובה של כ- 1 ס"מ (או אחר על פי בחירה).
מניחים להתאחד ולהתקשות (אפשר במקרר ואז התהליך מהיר יותר וטוב יותר).
קולים שומשום במחבת ומקשטים.
אפשר גם לקשט כאשר העוגה עדיין רכה וללחוץ קלות על השומשום שיתחבר לעוגה (הכמות עשויה להספיק לכסות את כל החלק העליון בצפיפות).
חותכים לקוביות של 2 על 2 ס"מ ושמים כל קוביה בגביע נייר. אפשר לחתוך לכל צורה: משולשים, מעוינים וכד'.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות