הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות מתוקות יבשותמקודם הדפסההדפס מתכון

אילון טלמון ז"ל

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 כפות שמן
  • 4 כפות מרגרינה או חמאה או מחמאה
  • 2 ביצים

להכנת תערובת מרכיבים יבשים

  • ¾ כוס סוכר
  • 2 כוסות פחות כף (לא שטוחה ולא גדושה) קמח אורז
  • ¾ כוס פחות כף שטוחה קמח תפוחי אדמה
  • כוס קמח טפיוקה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • ½ כפית קסנטן גאם
  • קורט מלח

לציפוי

  • 2 כפות סוכר לערבב עם
  • 1 כף קינמון

הוראות הכנה

טורפים את השמן והחמאה (או המרגרינה או המחמאה לאחר שהומסה).
מוסיפים את תערובת המרכיבים היבשים ולשים.
מוסיפים את הביצים ותמצית הוניל ולשים לקבלת בצק אחיד.
יוצרים כדורים בקוטר של כ-2 ס"מ, משטחים אותם קמעה וטובלים בתערובת הסוכר והקינמון.
מניחים על תבנית ממורגנת (במרווחים של 2 ס"מ אחד מהשני).
אופים בתנור (שחומם מראש) כ-20 דקות בחום של 170 מעלות.

הערות

אפשר לצפות את העוגיות רק בסוכר, בכל חומר מתוק אחר או לא לצפות כלל.
העוגיות נשמרות היטב (בכלי סגור) תקופה ארוכה יחסית.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות