הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות מרוקאיות בקרמלמקודם הדפסההדפס מתכון

אריאלה קריספין


מרכיבים

מרכיבים

  • 300 גרם קמח ללא גלוטן
  • ½ אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 2 כפות מים
  • 2 כפות שמן
  • שמן לטיגון

מרכיבים לקרמל

  • כוס וחצי סוכר=כוס קרמל. כל כוס קרמל מספיקה לשתי כוסות בצק מוכן

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים עד לקבלת עיסה חלקה ואחידה.
מפזרים מעט קמח על משטח העבודה ומגלגלים לרצועות דקות כמו נחשים.
לוקחים כל רצועה וחותכים לחתיכות קטנות (כ-ס"מ כל אחת). מחממים שמן בסיר עמוק ומטגנים בכל פעם כמות של ריבועים, עד להזהבה קלה.
מניחים במסננת כדי להיפטר מהשמן העודף.
בסיר יבש שמים כף אחר כף סוכר על אש קטנה עד לקבלת קרמל.
מניחים את עיגולי הבצק המטוגנים על השיש לאחר שימונו, ואז שופכים את הקרמל על עיגולי הבצק ומיישרים את התערובת.
מקררים מעט ואז חותכים לריבועים.

הערות

אלה עוגיות מרוקאיות אשר נאכלות בתום צום כיפור ונראות כמו ממתקי הבוטנים/שומשום שנמכרות בחנויות אלא שהן הרבה יותר טעימות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות