הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות קוקוסמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה


מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה או מרגרינה
  • כוסות סוכר
  • 5 ביצים מופרדות לחלמונים ולחלבונים
  • 150 גרם פתיתי קוקוס
  • 100 גרם קמח תפוחי אדמה

מרכיבים לעיטור

  • שקדים מולבנים
  • סלסילות נייר

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
במערבל או במעבד מזון טורפים את המרגרינה עם כוס מהסוכר לתערובת קלילה. מוסיפים את החלמונים וטורפים שוב. מוסיפים גם את הקוקוס וקמח תפוחי האדמה ובוחשים.
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב. מקפלים את הקצף אל הבלילה.
ממלאים את סלסילות הנייר בבצק עד מחציתן, ומעטרים כל עוגיה בשקד. אופים כ- 35 דקות, עד שהעוגיות יזהיבו.

הערות

העוגיות נשמרות היטב בקופסה סגורה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות