הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות קקאומקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה


מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח ללא גלוטן
  • 5 כפיות אבקת קקאו
  • 200 גרם חמאה או מרגרינה
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • ¼ כפית תמצית רום
  • תבנית אפיה שטוחה, משומנת

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות).
שמים את הקמח, הקקאו, החמאה והסוכר במערבל או במעבד מזון, ומעבדים לתערובת פירורית.
מוסיפים את הביצה והרום ומעבדים לבצק אחיד.
מרדדים לעלה, שוטחים בתבנית ואופים כחצי שעה, עד שיזהיב.
בתום האפייה, חותכים את הבצק החם למעויינים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות