הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות גבינה מלוחותמקודם הדפסההדפס מתכון


מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח ללא גלוטן
  • 1 כפית מלח
  • קורט פפריקה חריפה
  • 50 גרם מרגרינה
  • 50 גרם אבקת חלב דל שומן
  • 50 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 ביצה טרופה
  • מעט חלב

הוראות הכנה

מנפים את הקמח המלח והפפריקה לתוך קערה, ומעבדים לתוכה את המרגרינה עד שהתערובת דומה לפירורי לחם עדינים.
בוחשים פנימה את אבקת החלב וגבינה מגוררת ומאחדים בביצה ובמעט חלב.
לשים לבצק חלק.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומסדרים במגש אפיה משומן. דוקרים כל עיגול במזלג, בצורה נאה, ואופים בחום בינוני – 190 מעלות במשך 15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

הערות

30 עוגיות


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות