הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לחמניות גבינה "לחמיכליות"מקודם הדפסההדפס מתכון

מיכל מלמד מור


מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח (רצוי לערבב קמח "קונדיטור" עם קמח תפו"א ו/ או קמח אורז)
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן חמניות או 100 גרם חמאה מומסת
  • 250 גרם גבינה לבנה
  • 200 גרם גבינה טוב טעם מפוררת
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • ¼ כפית מלח
  • פלפל שחור
  • ¼ כוס מים קרים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים בקערת מיקסר עם "גיטרה".     

יוצרים כדורים בגודל אחיד ( אפשר לשמן או לקמח את הידיים מעט).

מניחים בתבנית מרופדת בניר אפייה או בניר טפלון, במרחק זה מזה.

מורחים חלמון מדולל ומפזרים מעל כל לחמנייה מעט שומשום/ קצח / מלח גבישי.

אופים בטורבו בחום גבוה (210 מעלות)עד שהלחמניות מזהיבות (תלוי בתנור, אבל אחרי 10 דקות צריך להשגיח ולהיות עם יד על הדופק).

רצוי לאכול טרי או להקפיא ולהפשיר במיקרו.

הערות

כ- 20 יחידות

תגובות

5
חמישי, 21 ינואר 2016
מעולות !!! מצליחות תמיד ! - רקפת

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות