Logo עמותת צליאק בישראל

קוסקוסמקודם הדפסההדפס מתכון

אריאלה קריספין

קוסקוס

מרכיבים

מרכיבים לקוסקוס

  • 1 כוס קמח תירס
  • 2 כפיות מרק עוף ללא גלוטן
  • פלפל שחור
  • 1 כפית שמן
  • 1 כוס מים רתוחים

מרכיבים למרק

  • 1 כוס חומוס מושרה במים במשך לילה
  • 2-3 גזרים חתוכים לעיגולים
  • 2 בצלים
  • ¼ כרוב לבן
  • 1 קישוא
  • 2 גבעולי סלרי
  • 2 כפות מרק עוף ללא גלוטן
  • ½ כפית כורכום
  • מעט מלח
  • מעט שמן

הוראות הכנה

שמים בקערה עמוקה את חומרי הקוסקוס עצמו, מכסים בניילון נצמד ומחממים במיקרוגל במשך 4 דקות.
מיד אחרי מפוררים עם מזלג. זה נותן מרקם וטעם של קוסקוס אמיתי.
מכניסים לסיר עמוק את כל המרכיבים של המרק.
מרתיחים על אש גבוהה, ומנמיכים לאש נמוכה לשעתיים בערך.
מרק הקוסקוס יכול לשמש כמרק צח כשאפשר להוסיף לו אטריות אורז מושרות במים רותחים ומסוננים.

הערות

לגירסה בשרית המרק טעים יותר עם חתיכת עוף.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל