הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיצהמקודם הדפסההדפס מתכון

שרה ליבר

מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 2 כוסות קמח טפיוקה
  • 4 כוסות קמח מעורב מ-⅔ קמח קונדיטור ו-⅓ קמח אורז
  • 4 כפיות קסנטן גאם
  • 8 כפיות סוכר דמררה
  • 6 כפיות שמרים
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כוסות מים חמימים + כף
  • 2 כפיות מלח

מרכיבים לרוטב

  • 1 בצל מטוגן
  • 2 שיני שום
  • 2 קופסאות עגבניות מרוסקות
  • 1 כף סוכר חום
  • ½ כפית מלח
  • קורט פלפל

מרכיבים נוספים

  • גבינה צהובה (עדיף מוצרלה)

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים של הבצק.

את המלח מוסיפים בסוף.

מתפיחים שעה עד להכפלה.

אופים 8 דקות בחום של 210 מעלות.

מערבבים את חומרי הרוטב.

מורחים את הרוטב על הבצק.

מפזרים גבינה צהובה מעל הרוטב.

אופים עוד 5 דקות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות