Logo עמותת צליאק בישראל

תערובות קמחיםמקודם הדפסההדפס מתכון

שרה ליבר

תערובות קמחים

מרכיבים

מרכיבים

  • .

הוראות הכנה

אני מציעה להכין תערובת קמח שתהיה תמיד במקרר, שתהיה מורכבת מהקמחים הבאים:

⅔ קמח "קונדיטור"

⅓ קמח אורז מלא

לעוגיות פריכות או לבצק של קיש כדאי להוסיף קמח שקדים

לכל העוגות הבחושות ולעוגות עם קצף (טורט) כדאי להוסיף 2-3 כפות קמח טפיוקה

לבצק של פיצה ושמרים כדאי להכניס לרשימת החומרים קמח טפיוקה. בערך שליש מכמות הקמח כולו.

ניתן לאפות את כל העוגות מהמתכונים הרגילים. במקום קמח מחליפים בתערובת הקמח שהכנו + 2-3 כפות קמח טפיוקה.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל