Logo עמותת צליאק בישראל

הלחמניות של "מאמי"מקודם הדפסההדפס מתכון

מירי

הלחמניות של "מאמי"

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 חבילה קוטג'
  • 2 חבילות גבינה לבנה 5%
  • 6 כפות שמן קנולה
  • 150 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 3 כוסות קמח ללא גלוטן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 כף שטוחה מלח

הוראות הכנה

לשים בקערה את כל החומרים יחדיו לעיסה חלקה (אפשר במעבד מזון או במיקסר יד).

מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך 3 עד 4 שעות.

משמנים תבנית.

מקמחים את הידיים בקמח ללא גלוטן, כמובן, לוקחים מהעיסה בעזרת כף ומגלגלים בידיים.

מניחים את הלחמניה המגולגלת בתבנית.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך עד שהלחמניות מקבלות צבע חום זהבהב.

לאחר הקירור ניתן לשמור את הלחמניות במקפיא, ולחמם אותן לפי הצורך. 

הערות

בערך 18 לחמניות

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל