הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פנקייקמקודם הדפסההדפס מתכון

רחל

מרכיבים

מרכיבים

  • 2 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • מים לפי הצורך (בערך 4 כוסות)
  • 2 ביצים (לא חובה)
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה

מקציפים 2 ביצים במערבל חשמלי (עם ראש מקציף ביצים) או מטרפה ידנית 

ממיסים קורנפלור עם חצי כוס מים בנפרד ושמים בצד.

מוסיפים כוס קמח וכוס מים ומערבבים עד לקבלת עיסה, עוצרים, ממשיכים, מוסיפים את שאר החומרים עם 2 כוסות מים נוספים ואת הקורנפלור המומס, ומערבבים במיקסר.

אם נדרש, מוסיפים מים לפי הצורך עד לקבלת בלילה לא צמיגה ולא דלילה.

מערבבים במהירות גבוהה להכנסת אוויר. 

מטגנים על אש נמוכה בעזרת מצקת עם חתיכה מחמאה כל יחידה, הופכים ואוכלים חם! 

הערות

מומלץ לעבוד עם מיקסר חשמלי.
ניתן לשמור במקררר תוספות: שוקולד, מייפל, חלבה, סוכר, קצפת או כל מה שמתחשק.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות