הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה אפויהמקודם הדפסההדפס מתכון

באדיבות "תאנה"


מרכיבים

לעוגה

  • 4 ביצים
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 400 גרם (2 גביעים של 200 גרם) שמנת חמוצה
  • 500 גרם גבינת ריקוטה
  • 30 גרם (2 כפות) קמח

לציפוי

  • 250 גרם (גביע+2 כפות) שמנת חמוצה
  • 50 גרם (⅓ כוס) אבקת סוכר

הוראות הכנה

מכניסים את כל מרכיבי העוגה לקערת המיקסר עם המטרפה וטורפים.
יוצקים לתבנית ואופים ב-150 מעלות כ-70 עד 80 דקות , עד שהעוגה יציבה למגע וסכין הננעצת במרכז יוצאת יבשה.
מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.
טורפים את מרכיבי הציפוי ומצפים את העוגה.
מכניסים למקרר לשעתיים.
מחלצים מהתבנית שומרים בקירור.  

הערות

לתבנית בקוטר 20 ס"מ

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות