הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה ושוקולד ללא אפיהמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

מרכיבים

לעוגה

  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 3 כפות מים
  • 3 חלבוני ביצים
  • ¾ כוס סוכר
  • 3 חלמוני ביצים
  • 1 כפית אבקת קפה נמס
  • 200 גרם מרגרינה ללא מלח, מרוככת
  • 250 גרם גבינה לבנה שמנה

לציפוי

  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 50 גרם מרגרינה ללא מלח, מרוככת
  • 1 ביצה

הוראות הכנה

להכנת העוגה:
ממיסים את השוקולד עם המים בקערה המונחת מעל אדים.
מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף קשה.
מערבבים לתוך תערובת הגבינה את השוקולד המומס ומקפלים לתוכה את קצף החלבונים.
יוצקים את התערובת לתבנית מוארכת מצופה בנייר אלומיניום, מחליקים את פניה, מכסים ומקפיאים למשך הלילה.

להכנת הציפוי:
ממיסים קקאו, עם סוכר ומרגרינה מעל אדים ומצננים.
טורפים לתוך התערובת את הביצה.
יוצקים את הקרם על העוגה, מחליקים ומקפיאים.

10 דקות לפני ההגשה, מוציאים מהמקפיא ומרככים לטמפרטורת החדר.



הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות