הקו הפתוח 03-6781481
Menu


אטריות סובה עם טופומקודם הדפסההדפס מתכון

ערן תדמור


מרכיבים

מרכיבים

  • 1 חבילה אטריות סובה (כוסמת) ללא גלוטן
  • 1 חבילה טופו חתוך לרצועות דקות
  • 2 גזרים חתוכים לגפרורים
  • 1 בצל בינוני חתוך לרצועות
  • ½ חבילה פטריות חתוכות לרצועות
  • ½ חבילה נבטים סיניים
  • 1 שן שום קצוצה
  • 4 כפות רוטב סויה ללא גלוטן
  • 3 כפות שמן לטיגון
  • 1 כפית סוכר חום

הוראות הכנה

משרים את הטופו עם שתי כפות סויה לחצי שעה.

בינתיים מחממים מים עם כפית מלח בסיר לבישול האטריות.

מחממים שתי כפות שמן במחבת גדולה ורחבה שתכיל את כל המרכיבים.

כשהשמן חם מטגנים את הטופו כ -5 דקות, עד שהוא מזהיב.

מוציאים את הטופו מהמחבת. מוסיפים כף שמן ואחריה את הירקות לפי הסדר: גזר- דקה, בצל + שום - שתי דקות, פיטריות - דקה, נבטים - דקה.

מבשלים את האטריות לפי ההוראות (5 דקות במים רותחים), מסננים ומוסיפים לירקות במחבת. 

מוסיפים את שאר רוטב הסויה (2 כפות) ,את הסוכר וכרבע כוס ממי הבישול של האטריות.

מערבבים תוך כדי בישול עד שהאטריות מעורבבות באופן אחיד עם הטופו והירקות. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

 


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות