הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לזניה חלביתמקודם הדפסההדפס מתכון

תמר

מרכיבים

מרכיבים

  • דפי לזניה ללא גלוטן
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
  • 2 גביעי קוטג'
  • 2 ביצים
  • גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה

על תחתית התבנית מניחים שכבת דפי לזניה (לא מבושלים!!!).

על הדפים משטחים חצי מכמות רוטב העגבניות המוכן.

מערבבים קוטג' אחד + ביצה ומשטחים מעל רוטב העגבניות.

מפזרים שכבה של גבינה צהובה מגורדת וחוזר חלילה: פסטה ומעל רוטב ומעל קוטג'(+ כיצה) ומעל גבינה צהובה.

אופים בתנור מחומם ל- 180 מעלות בין 45-60 דקות עד שמשחים.

ניתן להוסיף שכבה של פרוסות דקות מאוד של עגבניות טריות על שכבת רוטב העגבניות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות