הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה עם תחתית בצקמקודם הדפסההדפס מתכון


מרכיבים

לבצק:

  • 1 חבילה מרגרינה (מומסת במיקרו)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 ביצה
  • 3 כוסות קמח "קונדיטור"
  • 1 שקית אבקת אפייה

למילוי:

  • 4 קופסאות גבינה 9%
  • 1 חבילה אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 4 כפות קמח ללא גלוטן
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • קליפת לימון מגוררת
  • 50 גרם צימוקים

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים של הבצק, עד שמתקבל בצק אחיד (רצוי להשתמש בכף "וו" של המערבל).
מכניסים למקרר בערך לחצי יום.
מערבבים היטב את כל חומרי המילוי.
מחלקים את הבצק לשניים: במחצית אחת מרפדים תבנית עגולה, מעל הבצק שמים את המילוי, ואת יתר הבצק מפוררים מעל העוגה.
מחממים תנור לחום גבוה. מכניסים את העוגה ומורידים לחום בינוני  175 מעלות. אופים שעה.
אחרי שעה מכבים את התנור ומשאירים עוד כרבע שעה בתנור.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות