Logo עמותת צליאק בישראל

עוגיות חמאת בוטנים טבעוניות, בלי קמח, בלי ביצים ובלי חלבמקודם הדפסההדפס מתכון

סיגלית פאר

עוגיות חמאת בוטנים טבעוניות, בלי קמח, בלי ביצים ובלי חלב

מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאת בוטנים חלקה
  • 150 גרם סוכר
  • 30 מ"ל מים או חלב קוקוס
  • ½ כפית סודה לשתייה
  • קורט מלח
  • 150 גרם שוקולד צ'יפס
  • 30 גרם קוקוס טחון או שקדים טחונים
  • 30 גרם בוטנים טבעיים קצוצים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-160 מעלות.
בקערה מערבבים חמאת בוטנים עם סוכר ונוזלים.
מוסיפים את יתר הרכיבים ומערבבים עד לקבלת תערובת דביקה.
בידיים קצת רטובות יוצרים כדורים ומניחים במרווחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
אופים את העוגיות 13-16 דקות או עד שהן זהובות ויציבות בצדדים אך מעט רכות עדיין במרכז.
      מצננים לחלוטין ומגישים   .

הערות

שומרים את העוגיות בקופסה אטומה.

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל