Logo עמותת צליאק בישראל

לזניה גבינה ופטריותמקודם הדפסההדפס מתכון

אורנה זינגר


לזניה גבינה ופטריות

מרכיבים

מרכיבים לתערובת עגבניות

  • 3 כפות קטשופ
  • מעט מלח ופלפל שחור
  • 1 כף שמן זית
  • בזיליקום קצוץ טרי
  • אורגנו יבש

מרכיבים לתערובת הגבינות

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 1 גביע קוטג'
  • גבינת עמק מגורדת
  • פרמזן

מרכיבים נוספים

  • 1 בצל גדול
  • סלסלת פטריות
  • גבינת מוצרלה
  • 1 חבילה דפי לזניה ללא גלוטן

הוראות הכנה

מערבבים בקערית את המרכיבים של תערובת העגבניות.

מניחים מחצית בתבנית חסינת אש ומעליה את דפי הלזניה.

מערבבים את המרכיבים של תערובת הגבינות.

מניחים מחצית מתערובת הגבינות מעל דפי הלזניה.

מטגנים עד שקיפות בצל גדול ומערבבים עם סלסלת פטריות חתוכה.

מוסיפים מלח ופלפל ומפזרים מעל הגבינות.

יוצקים את יתרת תערובת העגבניות ומסדרים פעם נוספת את דפי הלזניה.

מניחים את יתרת תערובת הגבינות ומפזיםר מעל גבינת מוצרלה ואורגנו יבש.

אופים בחום 180 מעלות.

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל