הקו הפתוח 03-6781481
Menu


חטיפי בריאותמקודם הדפסההדפס מתכון

ויקי כרמי בכר, נטורופטית

מרכיבים

מרכיבים

  • 100 גרם חמאה
  • ½ כוס דבש
  • 1 כף אבקת נס קפה
  • ½ כוס סוכר חום
  • ½ כוס טחינה מלאה גולמית
  • 200 גרם שומשום (עדיף שומשום מלא)
  • כוסות פצפוצי אורז (עדף מלא)
  • ¾ כוס צימוקים או חמוציות
  • 100 גרם חלווה מגורדת

הוראות הכנה

 

ממיסים בסיר את החמאה, הדבש, אבקת נס קפה, הסוכר והטחינה.

מורידים מהאש ומוסיפים לסיר שומשום, פצפוצי אורז, צימוקים (או חמוציות) וחלווה.

משטחים את הבלילה בתבנית על ניר אפייה. מחליקים היטב (אפשר לשים מעל ניר אפייה נוסף ולעבור עם מערוך), מקררים שעה ואז אפשר לחתוך בסכין חדה למלבנים.

 

 

 

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות