הקו הפתוח 03-6781481
Menu


קובה אורזמקודם הדפסההדפס מתכון

דורי

מרכיבים

מרכיבים

  • אורז דביק (מסוג המתאים לסושי או ריזוטו)
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

מטגנים כמות גדולה של אורז במעט מאוד שמן.
מוסיפים מים ביחס של 1 אורז 2.5 מים.
מתבלים במלח בנדיבות ובפלפל.
אחרי רתיחה עשרים דקות על אש קטנה, מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחר.
בידים רטובות (אחרי שהאורז קצת מתקרר) יוצרים כדורים או או גלילים.
ניתן למלא אותם בנקניקיות או בחזה עוף חתוך לקוביות ומוקפץ או בכל מה שבא.
ניתן להגיש כך.
 
אפשר גם לטגן בשמן חצי עמוק.
 
אפשרות נוספת: לגלגל בתוך פירורי לחמית נ"ג או פירורי לחם נ"ג, ואז לטגן בשמן עמוק.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות