הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה קרהמקודם הדפסההדפס מתכון

ליזי בן-דוד

מרכיבים

מרכיבים

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כוס קמח ללא גלוטן
  • חצי עד 1 כוסות קמח תפוחי אדמה
  • 2 ביצים
  • מרגרינה מומסת
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כוס סוכר

הוראות הכנה

לשים ביחד עד שמתקבל בצק אחיד, את הביצים, המרגינה, הקמחים, אבקת האפייה ו- ¼ כוס סוכר.

אם דביק, מוסיפים קמח תפוחי אדמה.

משתמשים ב-⅔ מהבצק כדי לרפד תבנית פירקס או תבנית חד פעמית מרובעת בינונית.

את השליש הנותר משטחים. יוצא מעין ביסקוויט גדול שאותו נפורר לפירורים.

אופים ב-150 עד 180 מעלות עד הזהבה.

את הגבינה מערבבים עם ⅔ מיתרת הסוכר, עד שהסוכר מתמוסס. (את יתרת הסוכר משאירים לקצפת).

את הקצפת מקציפים עם יתרת הסוכר + סוכר הוניל.

מערבבים את הקצפת עם הגבינה עד לקבלת תערובת אחידה. שומרים במקרר עד שהבצק נאפה.

לאחר אפיית הבצק מוזגים מעליו את תערובת הגבינה.

מפוזים מעל אץ יתרת הבצק לאחר שמפוררים (מכניסים לשקית גדולה ושוברים בעזרת מערוך. מתקבלת תערובת פירורים).

שומרים במקרר ליממה שלמה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות