הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לחםמקודם הדפסההדפס מתכון

שרה שועל

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 ביצה
  • 5 כפות שמן
  • ½ כוס מים כמעט חמים
  • 3 כוסות מים פושרים
  • 50 גרם שמרים טריים
  • 250 גרם קמח סויה
  • 750 גרם קמח קונדיטור

הוראות הכנה

מפוררים את השמרים בכוס, מוסיפים 3 כפיות מלאות מתוך הקמח קונדיטור ו-½ כוס מים כמעט חמים. מערבבים היטב ומכסים בצלחת לתפיחה.
בקערה (קוטר בערך 30 סמ') שמים את הקמחים ומוסיפים שמרים שתפחו, שמן, ביצה ומים פושרים בבחישה מתמדת עד שמקבלים עיסה סמיכה ודביקה.
מכסים במגבת לתפיחה.
משתמשים בסכין לידיים ובמים כדי להחליק את הבצק בקערה.
לאחר שהבצק תפח, מעבירים לשתי תבניות ארוכות משומנות בשמן ומניחים בצד לתפיחה.
מחממים את התנור ל-180 מעלות (או מס' 5) ואופים כ-10 דקות. לאחר מכן מנמיכים את החום ל-130 מעלות (או מס' 3) עוד כ-45 דקות.
משאירים את הלחם בתנור עד שמתקרר.
מכסים את הלחמים במגבת.
פורסים (רצוי למחרת) ומקפיאים.
מחממים בטוסטר אובן. 
 

הערות

 

אפשר להקפיא שמרים בפריזר, לא מתקלקל.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות