הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פנקייקמקודם הדפסההדפס מתכון

נורית כהן, מתוך ספר המתכונים השני שהוציאה העמותה

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 גביע לבן
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות סוכר
  • 2 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כפית מיץ לימון
  • קורט מלח
  • 1 כוס קמח "קונדיטור"
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • כפית סודה לשתייה

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היטב.
יוצקים כמות של חצי כוס למחבת טפלון חם (המרוח במעט מרגרינה).
מטגנים על אש בינונית. כאשר נראות בועות יש להפוך ולטגן את הצד השני.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות