הקו הפתוח 03-6781481
Menu


קישואים מוקפצים עם ברוקולימקודם הדפסההדפס מתכון

רחלי אשל ארנון

מרכיבים

מרכיבים

  • זרי ברוקולי
  • 2 קישואים בינוניים
  • אגוזים חתוכים
  • מלח גס

הוראות הכנה

מרתיחים בסיר רחב מים עם קורט מלח.
כשהמים רותחים מכניסים את זרי הברוקולי, מכסים את הסיר ומכבים את האש.
בודקים אחרי חמש דקות אם התרככו מעט.
מעבירים כל גבעול ברוקולי לתוך הקערה עם מי קרח, ולאחר מכן מעבירים לצלחת יבשה {המים הקרים מפסיקים את פעולת החליטה ושומרים על הירק שיישאר ירוק).
חותכים לרבעים את הקישואים עם הקליפה (לאחר ששטפנו היטב). 
מחממים מחבת רחבה או ווק עם מעט שמן זית ומקפיצים מעט את הקישואים עד שמתרככים בקצוות.
מוסיפים את הברוקולי, מלח גס ואגוזים חתוכים וממשיכים בהקפצה עוד דקות ספורות (את הנוזלים של הקישואים שופכים לפני שמכניסים את הברוקולי).


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות