הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיצהמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 1 חבילה קמח קונדיטור ללא גלוטן
  • 1 שקית שימרית
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 כוסות מאג מים פושרים
  • 2 כפיות מלח
  • 4 כפיות סוכר

מרכיבים לרוטב

  • 1 קופסה בינונית רסק עגבניות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית גדושה שום כתוש
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • כוסות מים

מרכיבים לתוספות

  • 500 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 1 בצל סגול
  • 3 עגבניות מקולפות חתוכות לקוביות
  • 1 קופסה פטריות
  • זיתים בלי גרעינים-פרוסים

הוראות הכנה

בקערת מערבל מערבבים את הקמח עם השמרים. יוצרים גומה ושמים את שמן הזית. לשמן מוסיפים את המלח והסוכר ומתחילים לערבל המהירות איטית. מוסיפים ההדרגה את 2 כוסות המים הפושרים עד קבלת בצק רך מאוד.
מעבירים לקערה משומנת ועוטפים את הבצק בשמן ומעל מגבת מטבח.
מתפיחים כשעתיים.
מבשלים את כל חומרי הרוטב ומקררים.
שמים ניר אפיה על שתי תבניות של התנור. משמנים קלות את הידיים ומשטחים את הבצק על התבניות.
בעזרת כף שמים את הרוטב. חשוב שהרוטב יכסה את כל הבצק.
מפזרים מעל את התוספות ובסוף שמים את הגבינה הצהובה.
מתפיחים עוד כשעה ואופים בחום בינוני חצי שעה.
מוציאית מהתנור, מחכים כחמש דקות ואז פורסים.

תגובות

3
שלישי, 29 מאי 2018
אפשר עם שמרים יבשים? - ayalaof1@gmail.com

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות