הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגיות רולדת תמריםמקודם הדפסההדפס מתכון

  


מרכיבים

מרכיבים

  • 200 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס עמילן טפיוקה
  • ½ כוס שקדים טחונים
  • כוס קמח "קונדיטור"
  • ממרח תמרים

הוראות הכנה

מכניסים את כל החומרים (חוץ מממרח התמרים) לפי הסדר בקערת המיקסר עם וו בגיטרה, תוך כדי ערבול.
משהים את הבצק שעה במקרר.
מחלקים לשני חלקים.
מרדדים כל חלק לעלה מלבני.
מורחים ממרח תמרים. מגלגלים וחורצים חריצים בעזזרת סכין במרווחים של 2 ס"מ.
אופים ב-180 מעלות עד שמשחים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות