הקו הפתוח 03-6781481
Menu


כרובית בתנורמקודם הדפסההדפס מתכון

טלי


מרכיבים

מרכיבים

  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 3-4 שיני שום
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח גס

הוראות הכנה

מפרקים את הכרובית לפרחים ומשרים כ-5-10 דקות בחומץ.

שוטפים במים ומעבירים לתבנית.
מערבבים את השןפ ושמן הזית ומזליפים מעל הכרובית.
מפזרים מעל קצת מלח גס.
אופים ב-180 מעלות בערך כחצי שעה, עד שהכרובית מזהיבה יפה.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות