הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פנקייקס אמריקניםמקודם הדפסההדפס מתכון

איל שפר

מרכיבים

מרכיבים

  • כוסות קמח אורז מלא
  • ¾ כוס קמח טפיוקה
  • ½ כוס קמח תפוחי אדמה
  • ¼ כוס קמח תירס (קונדיטור)
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 כפית משפר אפיה 10
  • 2 ביצים טרופות
  • 2 עד 2½ כוסות חלב
  • 4 כפות שמן זית
  • כפיות מלח

הוראות הכנה

מערבבים את החומרים היבשים.
בכלי נפרד מערבבים היטב את כל המרכיבים הרטובים כולל הביצים.
מוסיפים בהדרגתיות את החומרים היבשים לקערת החומרים הרטובים ומערבבים ביד עד להרטבה מלאה (לא במיקסר).
התערובת אמורה לא להיות נוקשה מדי אלא לנזול לאט מהמערבל כשמוציאים את כף הבחישה מהקערה.
מחממים מחבת טפלון משומנת קלות (לשמן רק פעם אחת בהתחלה).
יוצקים חביתיות לא גדולות (כ 8 ס"מ קוטר) ומטגנים עד שהבועיות מופיעות למעלה.
להפוך רק פעם אחת ולטגן צד שני עד להזהבה

הערות

שינוי קטן בכמות החלב ישפיע על עובי החביתיות, עוד רבע כוס יהפכו את החביתיות לדקות יותר.

הכמות מספיקה ל 5-6 סועדים רעבים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות