הקו הפתוח 03-6781481
Menu


רולדה במילוי גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

גילה גולדשייד


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • כוסות קמח קונדיטור ללא גלוטן
  • 200 גרם חמאה
  • 1 אשל
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • מעט מלח

מרכיבים למלית

  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 150 גרם גבינה בולגרית 5%
  • 100 גרם גבינה צהובה

מרכיבים לציפוי

  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום לפיזור

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי הבצק לבצק פריך ונוח. שמים במקרר ללילה.
מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים מכל חלק עלה.
מחלקים את המילוי ל-4 ומורחים על העלה ומגלגלים לרולדה.
מורחים בביצה ומפזרים שומשום.
אופים בחום בינוני כ-30 דקות עד שהרולדות מזהיבות.
ניתן למלא גם בתפוחי אדמה מבושלים ועשויים כפירה יחד עם בצל מטוגן.
ניתן גם למלא בפיטריות מטוגנות עם בצל.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות