Logo עמותת צליאק בישראל

אורז צהוב ופירות יבשיםמקודם הדפסההדפס מתכון

אורנה זינגר


אורז צהוב ופירות יבשים

מרכיבים

מרכיבים

  • 2 כוסות אורז שטוף
  • 4 כוסות מים
  • 1 כף שמן
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף אבקת קארי הודי
  • פירות יבשים (לפי הטעם)

הוראות הכנה

מכינים אורז.

קוצצים פירות יבשים (מישמיש, צימוקים, שזיפים וחמוציות).

מערבבים היטב ודוחסים לקערה.

הופכים על צלחת הגשה ומקשטים. 


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל