הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פשטידת אטריות ופטריותמקודם הדפסההדפס מתכון

אסתי גלזר

מרכיבים

מרכיבים

  • 250 גרם (חבילה קטנה) אטריות או פסטה דקה נ"ג
  • 2 מיכלים שמנת לבישול
  • 2 סלסלות פטריות
  • 4 שיני שום
  • 500 גרם גבינת כנען או גבינה לבנה 5%
  • 50 גרם גבינה מלוחה מגורדת
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • תבלינים לפי הטעם
  • אבקת מרק פטריות נ"ג (לא חובה)

הוראות הכנה

מבשלים את האטריות.

מטגנים את הפטריות והשום. מוסיפים את השמנת, הגבינות (חוץ מהפרמזן) והתבלינים ומבשלים עד לרתיחה.

מכסים את התחתית של התבנית במחצית הכמות של האטריות, שופכים מעל מחצית מהרוטב, מכסים ביתרת האטריות, ומעל את שאר הרוטב.

מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.

אופים בתנור ב-180 מעלות עד שמשחים.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות