הקו הפתוח 03-6781481
Menu


בורקסמקודם הדפסההדפס מתכון

אורנה זינגר


מרכיבים

מרכיבים

  • עלי בורקס מוכנים נ"ג
  • בשר טחון
  • עשבי תיבול ותבלינים לפי הטעם
  • ביצה
  • שומשום או קצח

הוראות הכנה

ערבבים בשר טחון עם עשבי תיבול ותבלינים.

מניחים על שליש מהבצק וסוגרים.

מהדקים לסגירה בעזרת מזלג.

מורחים ביצה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

אופים לפי הוראות היצרן.
 
ניתן למלא בפירה, גבינות, תרד, פטריות וכו'.
 

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות