Logo עמותת צליאק בישראל

בורקסמקודם הדפסההדפס מתכון

אורנה זינגר


בורקס

מרכיבים

מרכיבים

  • עלי בורקס מוכנים נ"ג
  • בשר טחון
  • עשבי תיבול ותבלינים לפי הטעם
  • ביצה
  • שומשום או קצח

הוראות הכנה

ערבבים בשר טחון עם עשבי תיבול ותבלינים.

מניחים על שליש מהבצק וסוגרים.

מהדקים לסגירה בעזרת מזלג.

מורחים ביצה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

אופים לפי הוראות היצרן.
 
ניתן למלא בפירה, גבינות, תרד, פטריות וכו'.
 

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל