Logo עמותת צליאק בישראל

נשיקות מקצפתמקודם הדפסההדפס מתכון

מתוך ספר המתכונים הראשון שהוציאה העמותה

נשיקות מקצפת

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 חלבונים
  • כוסות סוכר
  • 100 גרם אגוזים טחונים (לא חובה)

הוראות הכנה

מחממים תנור לחום בינוני (180 צ., 350 פ.).
מקציפים את החלבונים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף לקצף נוקשה.
אם משתמשים באגוזים, מקפלים בעדינות אל הקצף.
בעזרת שתי כפיות, מניחים כדורי קצף בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן. מקפידים להותיר מרווח בין הנשיקות.
אופים 20 דקות, מכבים את התנור ומניחים לנשיקות להתייבש בתנור הכבוי.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל