הקו הפתוח 03-6781481
Menu


לחמניותמקודם הדפסההדפס מתכון

נורית כהן

מרכיבים

מרכיבים

  • 4 כוסות קמח "קונדיטור"
  • כוס קמח אורז מלא
  • 1 חבילה אבקת אפייה
  • 1 כפית קסנטן גאם
  • קורט מלח
  • 1 כף סוכר
  • 1 ביצה
  • ½ כוס שמן
  • שומשום
  • מים (לפי סמיכות העיסה)

הוראות הכנה

מערבבים את כל החומרים היבשים.
מוסיפים את הרכיבים הרטובים, חוץ מהשומשום, ומערבבים בעזרת כף, תוך כדי הוספת מיל לקבלת עיסה לא דלילה ולא סמיכה.
לאחר ערבוב טוב, מעמידים את העיסה למשך רבע שעה.
בוחשים שנית בעזרת כף, ויוצקים באמצעותה צורת לחמניות לתבנית אפייה (רצוי מצופה בניר אפייה).
בוזקים מעט שומשום על הלחמניות ואופים בחום בינוני במשך כ-40 דקות או עד שמתקשות.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות