Logo עמותת צליאק בישראל

פשטידת תרדמקודם הדפסההדפס מתכון

חגית קופמן

פשטידת תרד

מרכיבים

מרכיבים

  • 800 גרם (חבילה) מדליוני תרד
  • 4 כפות שמן זית
  • 2 בצלים קצוצים
  • 6 שיני שום חתוכות דק
  • פלפל שחור
  • כוס שמן
  • 1 כוס קמח "קונדיטור"
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה לבישול
  • 3 ביצים
  • 200 גרם גבינת שמנת
  • 200 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 200 גרם גבינת קשקבל מגוררת

הוראות הכנה

מפשירים את מדליוני התרד.
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית. 
מוסיפים את התרד והפלפל השחור ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מורידים מהאש ומוסיפים את יתר המרכיבים.
אופים ב-180 מעלות במשך כ-45 דקות.


למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל