הקו הפתוח 03-6781481
Menu


מרנגמקודם הדפסההדפס מתכון

נועה שחם דקל

מרכיבים

מרכיבים למרנג

  • 5 חלבונים (ביצים מידה M)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כפית חומץ

מרכיבים לקרם שוקולד

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף שמן

מרכיבים לקצפת

  • 2 מיכלים שמנת מתוקה
  • 1 כוס סוכר

הוראות הכנה

מחממים את התנור ל-150 מעלות.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עד לקבלת קצף (2-3 דקות)..
מוסיפים סוכר בזילוף דק ומקציפים עד קבלת קצף לבן וחזק.
מוסיפים את הקורנפלור והחומץ ומקציפים במהירות נמוכה עד להטמעה.
מורחים על ניר אפייה.
מנמיכים את החום בתנור ל-120 מעלות.
אופים כשעה ועשרים דקות.
מכבים את התנור ומשאירים את המרנג בתנור הסגור עד להתקררות.
ממיסים את השוקולד, מוסיפים את השמן, מערבבים ומורחים על המרנג.
מקציפים את השמנת המתוקה עם כוס סוכר ומורחים מעל קרם השוקולד.
מניחים מעל תותים חתוכים.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות