הקו הפתוח 03-6781481
Menu


המצברה של משפחת רוזןמקודם הדפסההדפס מתכון

גיל


מרכיבים

תערובת למצברה

  • 2 ביצים
  • חופן גדול כף יד נצ'וס

הוראות הכנה

שתיים שלוש ביצים, לקשקש, קצת מאוד חלב, קצת מאוד מים, מלח פלפל, ובמקום מצות- נצוס תירס ללא גלוטן (חשוב לא לקמץ בנצוס). מומלץ לעשות זאת "medium/well done". לתת לתערובת לשבת במחבת מאוד חמה לדקה ורק אז כשיש קרום קצת שחום לשבור התערובת עם מזלג לערבב חזק ושוב לתת לתערובת להיטגן עד השחמה. שמן זית עדיף לטיגון.

הערות

מצברה הייתה מקור להרבה געגועים עזים אצלנו בפסח מאז התגלות הצליאק. המתכון הנל ממש מהווה תחליף טוב ולמעשה היום גם לא בפסח אנחנו עושים את בתור ארוחת בוקר או צהריים מהירה כשאין זמן ויש הרבה רעב.
בתיאבון גיל רותי מקס ומיקה.

תגובות

5
שני, 18 אפריל 2016
נשמע טעים!אצלנו קוראים לזה מצבריי-מהמילה הגרמנית Brei- - יעל חיות
5
שני, 18 אפריל 2016
אני מכינה את המתכון ממצות קמח תפוחי אדמה, יוצא מעולה!! - לילך

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות