הקו הפתוח 03-6781481
Menu


פיתותמקודם הדפסההדפס מתכון

ספי אביב

מרכיבים

מרכיבים

  • 1 שקית קמח "כרגיל"
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 כף שטוחה סוכר דמררה
  • 2 כפות שמן קנולה
  • כוסות מים (להוסיף בהדרגה)
  • 1 כפית מלח (להוסיף כמרכיב אחרון)

הוראות הכנה

מערבבים במיקסר את כל המרכיבים במשך 5 דקות.

מתפיחים כשעה עד שעה וחצי במקום חמים.

לאחר מכן יוצרים 10 כדורים.

מרדדים כל כדור לגודל הפיתה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 250 מעלות, למשך כ-5 עד 7 דקות.

בשלב זה אמור להיווצר כיס.

מוציאים מהתנור ונותנים לפיתות להתקרר בתוך מגבת.

הערות

אפשר להקפיא את הפיתות המוכנות. הן מעולות גם אחרי הקפאה.

עדיף להפשיר בתנור ולא במיקרו.

אם יש פיתה שלא נפתחת, אני חוצה אותה ועוזרת לפתוח את הכיס עם סכין.


הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות