הקו הפתוח 03-6781481
Menu


בוואריה גבינהמקודם הדפסההדפס מתכון

"בישולה"


מרכיבים

מרכיבים

  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 שקית ג'לטין
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל

מרכיבים בסיס ביסקויטים (לא חובה)

  • 200 גרם ביסקויטים נ"ג
  • 100 גרם חמאה

הוראות הכנה

ממיסים שקית ג'לטין בכוס מים חמים ומניחים בצד להתקרר.

מקציפים במערבל שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס סוכר.

מוסיפים את הגבינה, את יתרת הסוכר ואת הג'לטין המומס, ומערבלים.

מניחים על תבנית שרופדה בביסקויטים מרוסקים עם חמאה.

מקררים במשך 5 שעות לפחות.

חותכים וזולפים מעל סירופ שוקולד.

אפשר לפזר גם אגוזים קצוצים.

 

 

הערות

הפעם לא השתמשתי בביסקויטים.
יצרתי לתבנית פרח ולפני ההגשה, מילאתי את החור בדובדבנים.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות