הקו הפתוח 03-6781481
Menu


עוגת גבינה אפויהמקודם הדפסההדפס מתכון

"בישולה"


מרכיבים

מרכיבים לבצק

  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם סוכר
  • 1 ביצה
  • כוסות קמח "כרגיל"
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל

מרכיבים למלית גבינה

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 4 ביצים מופרדות
  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 כף גדושה קורנפלור
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל

מרכיבים לציפוי

  • 1 שמנת חמוצה
  • 1 שקית סוכר וניל

הוראות הכנה

מערבבים את כל מרכיבי הבצק ומרפדים תבנית.
אופים עד לקבלת גוון בהיר.
מערבבים את כל המרכיבים של מלית הגבינה (חוץ מהחלבונים).
מקציפים את החלבונים ומסיפים לתערובת.
יוצקים את תערובת הגבינה על הבצק האפוי ואופים ב-170 מעלות עד שהגבינה יציבה.
כשהעוגה מוכנה מורחים מעל את השמנת החמוצה שערבבנו עם שקית סוכר וניל, ומחזירים לתנור ל-7 דקות.
עדיף להכין את העוגה לפחות 12 שעות מראש.

הוסף תגובה

(5/5)


למעלה
 

Login

התחברות