Logo עמותת צליאק בישראל

פנקייק מקמח טףמקודם הדפסההדפס מתכון

זהבה


פנקייק מקמח טף

מרכיבים

מרכיבים

  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 1 כוס קמח טף
  • 1 כוס קמח "קונדיטור"
  • 5 ביצים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • ½ כוס סוכר
  • קצת קינמון (לבחירה)
  • 1 כוס חלב

הוראות הכנה

מערבבים היטב, אפשר במקצפה, אפשר בכף, שלא יהיו גושים.
מטגנים במחבת כמו לביבות או כמו בלינצ'עס עם קצת שמן, עדיף ספריי, הופכים ומטגנים גם בצד השני.
אפשר לאכול ככה, אפשר לטבול בשמנת חמוצה + 2 כפיות סוכר.
אפשר להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.

הערות

טעים למבוגרים ולילדים !

למעלה
כל הזכויות שמורות לעמותת צליאק בישראל